Vochtregulerende Mortelsystemen

Vochtregulerende Mortelsystemen stel dat na enige tijd, of na een langere periode, blijkt dat een bepaalde ruimte veel vochtiger is dan gedacht. Dan zal dit zijn weerslag hebben op de wanden en plafonds. Die zullen hier immers door aangetast worden. Dit is natuurlijk niet alleen lelijk en onwenselijk, het kan ook gevaarlijk zijn. Daar is echter met de hulp van All-in stukadoor en afbouw BV een oplossing voor te bedenken. Dit kan bijvoorbeeld met vochtregulerende mortelsystemen. Hiermee kunnen alle soorten wanden worden aangepakt.

Vochtregulerende Mortelsystemen

Vochtregulerende Mortelsystemen

Renovatie
De vochtregulerende mortelsystemen worden vaak gebruikt bij renovatieprojecten. Wanneer het vocht namelijk de wanden en plafonds heeft aangetast, dan zal dit vaak een flinke klus zijn. Dit is echter juist het soort klussen waarin All-in stukadoor en afbouw BV gespecialiseerd is. Grote projecten waarbij veel specialistisch werk moet worden verricht kunnen goed worden verzorgd door de ervaren en VCA-gecertificeerde werknemers. Zo kan een pand dus goed in ere worden hersteld. Dit is een aantrekkelijke optie voor iedereen die een oud pand wil opknappen.

Ademende mortel
Het geheim achter vocht regulerende mortelsystemen is dart het ademende mortel betreft. Dit zorgt er dus voor dat het vocht zijn weg naar buiten kan vinden. Daardoor drogen de muren en plafonds beter. Dit houdt ze daarom dus ook in betere staat. Het is dus niet alleen in oude panden, maar ook in nieuwbouw op vochtige locaties, aan te raden om met dit soort systemen aan de slag te gaan. Dit kan in de toekomst namelijk veel problemen voorkomen, terwijl het niet direct moeilijker stucwerk betreft dan normaal het geval zou zijn.

Mortelsystemen

Restauratie en renovatiemortel voor probleemondergronden in de restauratie en renovatie. Speciaal voor vochtige en zout belaste ondergronden. Toepasbaar op binnen en buitengevels, Saneer mortel is een cementgebonden restauratie en renovatiemortel met een zeer dam popen, ademend vermogen. Door deze dam popen structuur worden vochtige muren sneller droog. Kristalliserende schadelijke zouten worden gebufferd en zo onschadelijk in de poriën structuur van de mortel opgenomen. Door de grote damp openheid komt het ook bij hoge luchtvochtigheid niet tot condensvorming. Schimmels vinden geen voedingsbodem. Saneer mortel is een robuuste mortel afgewerkt als schuurwerk. Naar keuze kan er afgewerkt worden met Saneer mortel gladpleister.

All in Stukadoor : professioneel en eerlijke prijzen

Snel informatie & snel aan de slag

Krijg vrijblijvend een stukadoor offerte toe gestuurd binnen 5 minuten! Amsterdam Stukadoor in Amsterdam voor afbouwbedrijf voor groot en klein stucwerk en betonplafond met zeer vakbekwame en gemotiveerde stukadoors in de regio Amsterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen
img1.jpgimg2.jpg
Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp. Allin Stukadoor Amsterdam & Regio