Traditioneel Stucwerk

Traditioneel Stucwerk ook stuken is door de jaren heen professioneler geworden. Zo zijn er allerlei manieren om de fysieke arbeid lichter te maken. Daarmee krijgt echter ook de kwaliteit van het werk te maken. Bij All-in stukadoor en afbouw BV wordt daarom nog traditioneel stucwerk geleverd. Dit zijn wanden en plafonds die nog op ambachtelijke wijze worden gestukt zodat er een mooi en strak resultaat opgeleverd kan worden. Daarvoor worden dan ook nog de traditionele materialen gebruikt om het geheel perfect af te werken.

Traditioneel Stucwerk
Traditioneel Stucwerk

De traditionele arbeid
In de eerste plaats betekent traditioneel stucwerk dat er nog echte arbeid geleverd wordt. De muren en plafonds worden niet met een machine bewerkt, maar alles wordt gewoon nog handmatig aangepakt. Traditioneel Stucwerk daarmee kan dus ook beter op details gelet worden. Dit heeft als positief gevolg dat er geen oneffenheden in de oppervlaktes ontstaan. Zeker bij grotere klussen is dit het geval. Dit is een groot verschil met het spuitwerk zoals het stuken tegenwoordig vaak wordt aangepakt. Daarbij wordt meer globaal gewerkt.

Zowel boven als onder
Traditioneel stucwerk kan voor alle soorten klussen worden gebruikt. Dit betekent dus dat het zowel als bovenlaag kan dienen, maar ook als onderlaag. Wanneer het als onderlaag wordt gebruikt, dan kan er bijvoorbeeld ook over muur worden gesausd of geschilderd. Hiervoor is werken met traditioneel stucwerk zeer geschikt. Dit komt onder andere doordat er met cementgebonden of gipsmaterialen wordt gewerkt wanneer stucwerk op ambachtelijke wijze wordt aangebracht. Dit heeft een geheel andere binding dan de materialen voor spuitwerk. Wanneer dit dus van belang is, dan is

Stucwerk

Stucwerk

Traditioneel wil zeggen dat de stuclaag op een ambachtelijke wijze wordt aangebracht op wanden en plafonds. Bij traditioneel stucwerk wordt gebruik gemaakt van gips of cement gebonden materialen. Dit heeft te maken met de ondergrond en de ruimte waar het stucwerk word toegepast. Stucwerk zo kan traditioneel stucwerk gebruikt worden als afwerking maar ook als onderlaag voor saus werk en tegels of spuitwerk.

All in Stukadoor : professioneel en eerlijke prijzen

Snel informatie & snel aan de slag

Krijg vrijblijvend een stukadoor offerte toe gestuurd binnen 5 minuten! Amsterdam Stukadoor in Amsterdam voor afbouwbedrijf voor groot en klein stucwerk en betonplafond met zeer vakbekwame en gemotiveerde stukadoors in de regio Amsterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen
img1.jpgimg2.jpg
Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp. Allin Stukadoor Amsterdam & Regio