Spachtelputz Overschilderen

Spachtelputz Overschilderen de meest gebruikte vorm van afwerking is nog altijd spachtelputz. Hiermee kan je direct zorgen dat muren plafonds klaar zijn. Ze hebben geen verder werk nodig en je kunt de ruimte verder gaan inrichten. Het aanbrengen van spachtelputz is ook een klus die in goede handen is bij All-in stukadoor en afbouw bv. Zeker wanneer het gaat om de wat grotere klussen is het goed om dit op een traditionele manier aan te pakken. Zo komen de muren er mooi afgewerkt van hoge kwaliteit uit te zien.

Spachtelputz Overschilderen
Spachtelputz Overschilderen

Ook voor het plafond
Vaak wordt spachtelputz gezien als een manier om de wanden af te werken. Toch is het ook voor het plafond een ideale manier. Dat dit wel wat extra arbeid kost, zeker wanneer volgens traditionele, ambachtelijke methodes wordt gewerkt, betekent niet dat het niet mogelijk is. Door hier goede aandacht aan te besteden kunnen ook de plafonds er perfect uit komen te zien. De sierpleister heeft geen verdere bewerking nodig dus klaar is dan ook echt klaar. Daarnaast is het makkelijk te onderhouden.

Spachtelputz
Overschilderen

Grof of fijn
De meeste mensen weten wel dat spachtelputz het beroemde korreltjes effect op wanden en plafonds geeft als het is aangebracht. Wat mensen echter niet weten is dat hier ook nog enige nuance in is aan te brengen. Zo zijn de korreltjes bijvoorbeeld iets dikker of iets dunner te maken wanneer het op ambachtelijke wijze wordt aangepakt. Dit kan dus mooi worden aangepast op de rest van uw woning en interieur. Afhankelijk van wat goed past is de korreldikte bij het stuken aan te passen.

All in Stukadoor : professioneel en eerlijke prijzen

Snel informatie & snel aan de slag

Krijg vrijblijvend een stukadoor offerte toe gestuurd binnen 5 minuten! Amsterdam Stukadoor in Amsterdam voor afbouwbedrijf voor groot en klein stucwerk en betonplafond met zeer vakbekwame en gemotiveerde stukadoors in de regio Amsterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen
img1.jpgimg2.jpg
Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp. Allin Stukadoor Amsterdam & Regio