Pandomo Stucwerk is een exclusief product wat bestaat uit mineralen. Pandomo is afkomstig uit Duitsland en heeft een mooi strakke glanzende uitstraling. Pandomo is een prachtige betonlook en is de nieuwe trend in stucwerk. Met Pandomo heeft u een exclusieve unieke wanddecoratie met een robuust karakter, wat tegelijkertijd strak en stijlvol oogt. De structuur van de Pandomo Wandafwerking is altijd uniek.

Pandomo 

Wij kunnen deze cementgebonden stuc in alle kleuren naadloos een zeer glad aanbrengen. De structuur van de Pandomo Wandafwerking is altijd uniek. Geen wand is hetzelfde. Pandomo stucwerk wordt aangebracht door onze ervaren stukadoors die daar voor opgeleid zij. Door hun jaren lange ervaring kunnen ze u ook op locatie en vrijblijvend adviseren.

Vrijblijvend advies
Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken. Navigeer naar projecten zodat u zich beter een beeld kunt vormen van alle mogelijkheden. Indien U vragen heeft neemt U dan gerust even contact met ons op. Wij zullen ieder verzoek tot informatie zo spoedig mogelijk behandelen.

Pandomo stucwerk in kleur
De witte basis van Pandoma kan in iedere gewenste kleur worden gemaakt met Padomo stucwerk. Pandomo Stucwerk de associatie met beton en daarmee een grijze kleur is heel logisch, maar u kunt dus ook iedere gewenste stucwerk aanbrengen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om meerdere kleurvlakken naadloos in elkaar over te laten lopen.

Pandomo Stucwerk
Pandomo Stucwerk 

Wij maken gebruik van Pandomo. Alleen gecertificeerde stukadoors bedrijven mogen een Pandomo vloer leggen. Voor u de beste garantie dat de vloer aan de  hoge standaard van all in stukadoor voldoet. Met behulp van allinstukadoor kunt u variëren met verschillende designs voor vloeren en wanden met verschillende kleurencombinaties . Deze designtools kunnen u helpen de juiste kleur te kiezen voor uw vloeren en wanden. Met Pandomo Stucwerk krijgt u een unieke wand. Het is in vele kleuren te maken omdat Pandoma mengbaar is. We kunnen kleine nuances aanbrengen als U die wenst. Het effect: is een wand zo glad en zuiver als behang die diverse creatieve interieurmogelijkheden biedt.

Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp. Allin Stukadoor Amsterdam & Regio