Betonlook en Beton Cire

Betonlook en Beton Cire hoewel stucwerk vooral betrekking heeft op muren en plafonds, Betonlook en beton cire voor muren en plafonds woning of ander pand. Ook voor dit soort klussen is All-in stukadoor en afbouw BV de geschikte partner. Het gaat dan bijvoorbeeld om het aanbrengen van een vloer met een betonlook of beton cire. Ook hier komen veel van de kenmerken in terug die ook voor stucwerk gelden. De ervaring van het bedrijf komt hier dus zeer goed van pas.

Betonlook en beton cire

Betonlook en beton cire

Betonstuc
De reden waarom werken met beton cire in goede handen is bij een stukadoor is dat de technieken grotendeels overeenkomen. Het is niet voor niets zo dat het ook wel betonstuc wordt genoemd. Daarmee kan een vloer een echte betonlook, zoals dat ook zo is bij wanden en plafonds, worden gegeven. In werkelijkheid is het eerder een mengvorm van cement, hars en verschillende bindstoffen. Daarnaast kan de vloer met verschillende coatings worden bewerkt. Dit is vooral voor grote oppervlaktes een goede oplossing te noemen.

Betonlook en beton

Betonlook en beton

Op kleur brengen
Hoewel de vloer een betonlook moet krijgen van beton cire, is het wel zo dat er enigszins een persoonlijke tint in de kleur is aan te brengen. Dat kan gedaan worden door de mortel met een bepaalde kleurstof te bewerken. Dit wordt ook wel pigment genoemd. Op die manier kan de vloer dus goed passend worden gemaakt bij de rest van het interieur. Dit is niet alleen in woonruimtes, maar zeker ook voor kantoren zeer interessant te noemen.

Beton cire is dé trend van het moment en betekent vertaald vanuit het Frans ‘gewaxt/gewreven beton’. Het geeft een vloer, wand, werkblad of badkamer een industriele betonlook en een stoere, robuuste uitstraling. Niet voor niets is het in vrijwel in alle woon- gerelateerde magazines en tv programma’s te zien! Beton cire dit betekent dat alles wat u nodig heeft – van primer tot en met de coating – in ons pakket zit! Wij gaan namelijk alleen voor de beste kwaliteit.

Een prachtig resultaat beton cire voor de laagste prijs!!

All in Stukadoor : professioneel en eerlijke prijzen

Snel informatie & snel aan de slag

Krijg vrijblijvend een stukadoor offerte toe gestuurd binnen 5 minuten! Amsterdam Stukadoor in Amsterdam voor afbouwbedrijf voor groot en klein stucwerk en betonplafond met zeer vakbekwame en gemotiveerde stukadoors in de regio Amsterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen
img1.jpgimg2.jpg
Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp. Allin Stukadoor Amsterdam & Regio