Lijsten en Ornamenten

Lijsten en Ornamenten de mooie lijsten en ornamenten uit een oud grachtenpand kent natuurlijk iedereen. Schitterende lijsten en ornamenten thuis geplaatst. Deze schitterende lijsten en ornamenten kunnen nu ook bij u thuis geplaatst worden na het stucadoren.

De ondergronden moeten wel vlak en glad zijn zodat ons stukadoors ze wel mooi kunnen stellen en correct kunnen afwerken. Een leuke tip voor als u de plafonds laat spuiten: In de latex kunnen we het lijstwerk direct meenemen! Lijsten en ornamenten een mooier eindresultaat bestaat niet. Welke stijl u ook verkiest voor in terieurdecoratie, bij ons vindt u de lijsten die u nodig hebt. En waarom zou u niet uw eigen stijl creëren, door bijvoorbeeld een groot rozet in empirestijl met een hedendaags lichtarmatuur te combineren?

Lijsten en Ornamenten

Lijsten en Ornamenten

Vrijblijvend advies
Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken. Lijsten en ornamenten navigeer naar de afbeeldingen van projecten zodat u zich beter een beeld kunt vormen van alle mogelijkheden. Indien U vragen heeft neemt U dan gerust even contact met ons op. Vragen over lijsten en ornamenten wij zullen ieder verzoek tot informatie zo spoedig mogelijk behandelen.

In nieuwere huizen worden vaak wat strakkere lijsten en ornamenten gebruikt, bijvoorbeeld in de hoek tussen het plafond en de muur. Zulke sierlijsten geven een chique en verzorgd uiterlijk aan uw huis, zonder dat het stucwerk al te nadrukkelijk in het oog springt. Ook stucwerk ornamenten kunnen een mooie toevoeging zijn in de afwerking van uw huis wanden en plafonds. Denk bijvoorbeeld aan mooie decoratieve ornamenten rozetten rondom de bevestiging van een hanglampen. Om de authentieke stijl van een oud huis te behouden, zijn stucwerk lijsten en ornamenten vaak nodig. Zonder wand of plafonddecoratie in de juiste stijl mist de sfeer van het huis.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijke offerte op maat. Omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op de offerte (o.a. ondergrond, materiaalgebruik, aantal m2,) Contact als wij bij u langs komen kunnen we U een passende offerte aanbieden.

Hulp nodig?
Heeft u vragen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp. AllinStukadoor.nl